ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑ:

Αποτυπώνοντας τον Τριγωνοψαρούλη στον χάρτη της Ελλάδας: κάνουμε καινούργιους φίλους, αποδεχόμαστε το διαφορετικό, αντιστεκόμαστε στον ρατσισμό.

Οι Εκδόσεις Πατάκη έχουν καθιερώσει για τον αγαπημένο ήρωα των παιδιών την Ημέρα Τριγωνοψαρούλη, που φέτος θα γιορταστεί  για τέταρτη χρονιά με μια ιδιαίτερη δράση.Φέτος δεν θα είναι μία ημέρα αλλά… πολλές. Πολλές μέρες, γεμάτες φίλους,αγάπη, φιλία και παιχνίδια, κάτω από την ομπρέλα του προγράμματος: Αποτυπώνοντας τον Τριγωνοψαρούλη στον χάρτη της Ελλάδας: κάνουμε καινούργιους φίλους, αποδεχόμαστε το διαφορετικό, αντιστεκόμαστε στον ρατσισμό.

Στο πλαίσιο της δράσης αποτυπώνουμε τον Τριγωνοψαρούλη πάνω στο χάρτη της Ελλάδας ενώνοντας μεταξύ τους 8 σημεία – 8 πόλεις , όσες ακριβώς και οι λογοτεχνικές περιπέτειες του ήρωα. Ο Βαγγέλης Ηλιόπουλος θα επισκεφθεί τις πόλεις αυτές από τον Φεβρουάριο έως και τον Μάιο 2014 και θα συναντήσει ομάδες μαθητών μεταφέροντας μηνύματα φιλίας, αγάπης και αδελφοσύνης από τη μία ομάδα στην άλλη, από την μία πόλη στην άλλη.

Apotyponwntas ton Trigonwpsarouli

Όλοι μαζί θα αντισταθούμε στο μίσος και στη μισαλλοδοξία;

Χανιά, Ρόδος, Θεσσαλονίκη, Χαλκίδα, Ιωάννινα, Καλαμάτα, Αθηνα, Αλεξανδρούπολη..ΕΝΩΘΕΙΤΕ!